Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Jul | Pebernødder

Højtider -» Jul

Pebernødder

Pebernødder

Ingredienser:
En lille kagedåsefuld

125 g smør/magarine
125 g sukker
250 g mel (eller efter behov)
1 æg
½ tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk stødt kanel
1 tsk natron
1 knsp hvid peber


Fremgangsmåde:
Smør og sukker røres blødt og ægget røres i.
Mel, krydderier og natron røres i.
Ælt dejen og rul den i fingertykke pølser, skæres i passende stykker.
Trilles evt. til kugler.

Bages ved 200 grader i 10-12 minutter Lad perbernødderne køle af, evt. på rist inden de kommes i kagedåse


Søgeord: pebernødder, julebag, småkager

Tilføjet d. 04-11-2009 13:26:44
Indsendt af: Mette Elsborg
Kategori: Højtider » Jul
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: caroline, d.26-12-2010, kl.14:48
det er dumt der ikke står hvor mange der bliver fordi jeg står her og skal til at bagee og ved ikke om jeg skal laver doubbel eller hvad nu jeg skal bage
Kommentar af: christian, d.29-11-2011, kl.12:56
jeg har prøvet at lave dem, men den blev til stærke peberbomber
Kommentar af: klara, d.22-12-2011, kl.13:14
brug feks. halv smør og halv magarine :-)

Skriv en kommentar til opskriften: Pebernødder
Dit Navn:
Validering: 10 + 10 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Julemedister med grønkålssalat


Brun medisterpølsen i fedtstof ved god varme i ca 1-2 minutter på hver side.
Dæmp varmen og steg yderligere ca 8 minutter på hver s

Æbleflæsk i ovn


Dup kødskiverne tørre og læg dem på en rist over en bradepande og krydr med peber.
Placer risten pa øverste rille i en 225g

Flæskesteg til Juleaften


Start med at ligge stegen med sværen nedad i en passende bradepande. Tilsæt vand så det dækker sværen helt.
Stil stegen i ovne

Pebernødder


Hak fedtstoffet i små tern, mens det er køligt. Bland de øvrige ingredienser i en skål, og tilsæt fedtstoffet og ælt det g

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk