Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Nytår | Nytårssej med røget laks

Højtider -» Nytår

Nytårssej med røget laks

Ingredienser:
800 g rødbeder
2 spsk grov sennep
1½ dl syrnet fløde 9%
500 sejfilet uden skind og ben
150 g røget laks i skiver
1 lille bundt persille

Tilbehør:
800 g kogte og pillede kartofler


Fremgangsmåde:
Kog rødbederne møre i letsaltet vand. Hæld kogevandet fra rødbederne og hæld straks koldt vand over.
"smut" skindet af rødbederne og skær enderne af.
skær rødbederne i ½ cm tykke skiver.
Rør sennep og syrnet fløde sammen i en skål og vend rødbederne i dressingen. Smag til med salt og peber.

Skær sejfilet i 6 ens stykker. Rul en skive røget laks om hvert stykke fisk og læg dem på en bageplads med bagepapir på.
Bag fisken i 12 i ovnen ved 225C.
Server med rødbedesalat og pillede kartofler.
Pynt med persille.


Søgeord: rødbeder, sej, sejfilet, nytårssej, kartofler, nytårsmad

Tilføjet d. 11-10-2010 13:43:18
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Højtider » Nytår
Reference: http://www.fiskeri.nu/
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Nytårssej med røget laks
Dit Navn:
Validering: 4 + 3 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk